Poll 2014: Endelig resultat!

Etter 109 unike stemmer har vi endelig kommet til et endelig resultat i vår tradisjonsrike avstemning over årets ESC-låter. Vinneren av Poll 2014 på escNorge er kåret!

 

Totalt 109 personer har altså stemt frem dette resultatet! Vi gratulerer vinneren og ønsker lykke til på lørdag!

poll03res

 

Det har vært en veldig spennende avslutning og det var ikke før de 10-20 siste stemmene Storbritannia begynte å dra ifra. I tillegg kom Ungarn veldig sterkt på slutten og det så nesten ut som om de skulle nå igjen de tre damene i toppen, men det gikk akkurat ikke da de siste stemmene ikke var så snille med Ungarn! Norge havner på en fin 5. plass i år. Det skal merkes at vinneren, Storbritannia, bare fikk litt over 7 % av stemmene, noe som er desidert lavest noensinne i Poll escNorge og det sier bare litt om hvor jevnt feltet er i år!

Slik blir resultatet når vi deler inn i semifinaler (og de direktekvalifiserte hver for seg)

poll03kval

Det ser ut som om semifinalene følger hverandre ganske tett og at det ikke er den store forskjellen i kvalitet, ifølge dere. Det blir spennende å se om vi i år også får mange av «våre» videre til finalen! Malta fikk poeng av flere av dere og har derfor blitt valgt til å gå videre på bekostning av Slovenia. Fire av de direktekvalifiserte er i år inne i topp 10 og de har også vinneren!

Vi gratulerer Molly og Storbritannia med seieren i Poll 2014 og ønsker alle deltakerne lykke til i uken som kommer!

 

Poll 2014 er avsluttet for denne gang og Storbritannia, Sverige og Israel stakk av med pallplasseringene. Vil det samme skje i København? Det får vi svar på 10. mai, følg med! Takk for alle dere der ute som har stemt i årets avstemning.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien