Ungarn er med i 2015

Ungarsk TV (MTV) har bekreftet at de vil delta i Eurovision Song Contest 2015 og de vil også bruke deres vanlige format «A Dal» til å finne sin representant til konkurransen

 

Det var i går i en nyhetssendingen at de kom med nyheten om at de også blir å se i Østerrike neste år. Det skulle tross alt bare mangle etter deres flotte 5. plass i årets konkurranse. De bekreftet også at utvelgelsesprosessen «A Dal» vil benyttes også i 2015 etter tre finaledeltakelser og to av dem i topp 10!

Til og med årets deltaker András Kallay-Saunders har sagt at han ønsker å delta neste år også, men ryktene sier at det kanskje blir som låtskriver og ikke deltaker denne gang. Han har tross alt deltatt i de tre siste «A Dal» så hvorfor bryte tradisjonen?

András deltok altså for Ungarn og kom på en flott 5. plass i finalen med 143 poeng, inkludert en flott 12-poenger fra Montenegro.

 

EscNorge ønsker Ungarn velkommen til neste års konkurranse og håper mange andre land følger etter i det som vil markere 60 år med Eurovision Song Contest.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien