Tyskland bekreftet til 2015

I en rekke av svært så tidlige bekreftelser for 2015-utgaven av Eurovision, er Tyskland også bekreftet – til tross for et par skuffelser de siste årene.

Det sier NDR til vårt søsternettsted, escXtra.

Tyskerne var vel ikke akkurat overbegeistret over Elaizas 18. plass i København med låten Is It Right?. Men bidraget har allikevel gjort det riktig så bra på de hjemlige listene, slik at NDR trolig vil videreføre sin nasjonale finaleutvelgelse neste år.

Om det så blir med kun en enslig storfinale, eller om de velger en skandinavisk delfinale-konsept, vites ennå ingenting om.  NDR har flere ganger tidligere varslet at et slikt prosjekt var svært avhengig av suksess av årets vinnerlåt ….

 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien