Jedward reddet av kystvakthelikopter

Tvillingene John og Edward Grimes, bedre kjent som Jedward, måtte forrige uke reddes av den irske kystvakten. Guttene var ute og gikk tur sammen med en fetter da de ble overrasket av floen og endte opp fanget på en sandbanke i mørket. 

Heldigvis hadde de med seg mobiltelefon, og fikk ringt hjem til moren, med beskjed om at de ikke kom seg av sandbanket, fordi det var blitt mørkt og høyvannet var på vei. Moren deres tok så kontakt med kystvakten. Kystvakten sendte et helokopter som plukket opp de tre guttene, og historien fikk en lykkelig utgang.  

Til The Sun sier John at det er viktig for dem å understreke hvor fort alt gikk. De var ikke engang klare over hva som holdt på å skje før det var for sent. «Vi vil oppfordre ungdom til å være veldig forsiktige når de er ved vannet. Dette kunne ha utviklet seg til en tragedie, hvis det ikke hadde vært for den gode innsatsen fra kystvakten», fortsetter han. 

Moren til guttene, Suzanna, sier at hun var veldig redd for hvordan det skulle gå med guttene. Kystvakten plukket dem opp rundt klokken 1 på natten, og både hun og guttene var nokså skremte av det som hadde skjedd. 

Jedward har representert Irland i Eurovision Song Contest to ganger, i 2011 (8.plass med «Lipstick») og 2012 (19.plass med «Waterline»).

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien