De første spekulasjoner til vertsrolle

 

 

Knapt er vinneren av årets Eurovisjons brak funnet, før de første spekulasjoner begynder å svirre på kontinentet – hvor skal neste års konkurranse stå, og ikke mindst, hvem skal guide seerne gjennom slagets gang.

 

I år er ingen undtagelse, og et af eksemplerne står Eurovisionireland.net for. De kommer nu med et par varme bud på vertsrollen, når Østerrike om små 10 måneder, for anden gang i historien skal åpne dørene for hele Europa. Den prisvindene filkskuespiller Christoph Waltz (57 år), blandt andet kendt for sine roller i filmene «Inglourious Basterds» + «Django Unchained», men rekken av film er lang gjennom årene. Et andet navn er Andi Knoll (42 år), som bl.a. i mange år har brakt Østerrikerne sikkert gjennom Eurovisjons finaler, men som i landet et kendt ansigt tv-stasjonen ORF. Det er ikke kun i forbindelse med kommentator-rollen han er ESC-kendt, men også som vert på Østerrikes nasjonale finale; «Österreich rockt den Song Contest».

 

Sidste gang at Østerrike og ORF stod med det store ansvar var i 1967, og dengang valgte ORF radio- og tv-personligheten Erica Vaal som vertinde, till å guide seerne og lytterne gjennom kveldens store konkurranse. Skulle vi støde på andre interessante navne for neste års Internationale Melodi Grand Prix, skal de blive delt på siderne som altid.

 

Kilde: Eurovisionireland.net

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien