Nasjonal finale i Serbia

RTS bekreftet tidligere i måneden at Serbia kommer til å delta i Eurovision Song Contest 2015 i Wien, etter å ha stått over fjorårets konkurranse på grunn av økonomiske vansker. Nå har de også sluppet informasjon om hvordan de kommer til å velge sitt bidrag; nemlig gjennom en form for nasjonal finale. 

Vladimir Graic, som blant annet er mannen bak Serbias hittil eneste vinnerbidrag, Molitva fra 2007, har fått i oppdrag å skrive tre låter. Så skal TV-seerne velge hvilken av sangene som skal representere landet i konkurransen i mai. Det er foreløpig ikke sagt noe om hvordan artisten skal velges. 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien