BBC søker på alle fronter

Om noen trodde at britene (inkludert skotter) og BBC hadde lagt seg på latsiden, får de tro om igjen. Her skal det satses frem mot 2015, men hvordan … det er slett ikke så klart ennå.

BBCs svar på Vivi Stenberg – Guy Freeman – annonserte i dag flere tanker rundt neste års konkurranse på kanalens hjemmeside, der det går nokså klart frem at britene ønsker å trøkke fra seg i Eurovision.

Her skal det søkes på alle fronter etter den riktige artisten med riktige låten og den riktige innpakningen, også som i år søke gjennom navn i BBCs svar på Urørt: BBC Introducing.

Utover dette vil også plateselskapene kontaktes, og … : Det oppfordres også på BBCs sider innen 7. november å sende inn bidrag fra publikum. Disse låtene vil bli vurdert på lik linje som de BBC selv oppsporer, og regler og link til hvordan sende inn låter finner du like under denne artikkelen.

Frem til 90-tallet var det helt vanlig at BBC avholdt en årlig Song for Europe-finale, tilsvarende vår egen MGP. Siden da har imidlertid britene stort sett valgt artister og låter internt, slik at 2015-utvelgelsen ser ut til å bli en mellomting mellom offentlig invitasjon av låter – og en endelig utvelgelse innad i kanalen.

Molly Smitten-Downes ble i København spådd til en hederlig plassering med Children of the Universe, men hun fikk aldri helt dreisen på fremførelsen som på forhåndsvideoen – og britene endte nok en gang langt nede på listen med en 17. plass:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien