Wien godkjenner budsjett for ESC 2015

Wiens bystyre har godkjennt budsjettet for neste års Internationale Melodi Grand Prix – € 8,89 mio. hvilket svarer til små kr. 76 mio.

 

Østrig har offisjelt godkjennt budsjettet for neste års store brak i Wien. Beløbet på € 8,89 mio. indkluderer bl.a. leje av Wiener Stadthalle og tilpasningen af lokasjonen forut for de store shows, samt betaling av personale, rengøring og strøm – alt jf. indgået avtale, som er indgået med EBU der stiller kravene for arransjementet. klok av skade fra årets arransjement i København, slår ORF’s Generaldirektør, Alexander Wrabetz fast, at budsjettet ligger helt fast, og vil ikke som i år blive overskredet med mange mio. Selve budsjett skredet i København, var ca. ligeså stort som hele budsjettet, som nu er sat for neste års arransjement.

 

Isabella Leeb kultur-ordfører i Østerrikes Sosialdemokratiske Parti kritiserer kritiserer det faktum, at Wiens bystyre og Østerrikes nasjonale tv-stasjon ORF endnu ikke har underskrevet nogen kontakt, som binder den avtale der er indgået for neste års fest i den østerriske hovedstad. De store shows som skal  løpe av stablen i Østerrike bliver den 60. utgave av Eurovisjonens Internationale Melodi Grand Prix.   

 

Kilde: Esctoday.com

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien