Slik blir Melodi Grand Prix 2015

Det har vært knyttet stor spenning rundt hvordan neste års konsept for MGP ville bli, etter at årets utgave ble kraftig kritisert fra flere hold.
I dag har NRK lettet på sløret og har kunnet avslørt flere detaljer rundt neste års finale.

MGP 2015 er helt rensket for delfinaler. I stedenfor blir det en stor finale med ti bidrag. Altså blir det tilsammen 5 bidrag mindre med neste år enn det var i år.
Finalen er satt til Lørdag 14.mars og det blir også denne gangen i Oslo Spektrum.

Selv om delfinalene ikke blir med neste år utelukker ikke prosjektleder Stian Malme at de vil komme tilbake en dag. Men for MGP 2015 sier han at de har er valgt å legge alle ressursene på en stor fest i Oslo Spektrum der det ikke skal spares på noe.

Den største endringen for MGP 2015 er nok imidlertid at for første gang på 17 år er orkesteret tilbake! Kringkastingsorkesteret eller KORK som de også kalles skal være på plass i Oslo Spektrum og spille med på bidragene. Det blir opp til hver enkelte om de vil inkludere KORK og også i hvilken grad i deres bidrag.
Til neste år er Eurovision Song contest 60 år og det er også 30 år siden Norges første seier i konkurransen, og kringkastningsjefen Thor Gjermund Eriksen lover at det blir en storslått MGP-finale.

Man kan allerede få tak i billetter hvis man er rask. 100 «gullbilletter» er lagt ut til salgs på Billetservice.no, og alle som kjøper disse vil få to billetter til gode siteplasser hver.
Se lenke nederst i artikkel for bestilling av billett.

Alle detaljene for MGP 2015 er enda ikke klare. Flere billetter for finalen av MGP 2015 vil bli sluppet når salkartene er klare.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien