Nederlands låt presenteres 11. desember

Det har vært kjent en stund nå at det blir Trijntje Oosterhuis som skal representere Nederland i Wien. Om ei uke kommer også bidraget.

Trijntje er født i Amsterdam i 1973 og slo igjennom som artist på tidlig 90 tallet. Hun har hatt en meget suksessfull karriere og er et av landets absolutte toppnavn. Hennes bror er også en kjent produsent i landet og er gift med Edsilia Rombley, som ved to tidligere anledninger har deltatt for Nederland i 1998 og 2007. Sammen med Edsilia, og 2005-representant Glennis Grace, danner de tre gruppen Ladies of soul.

Hun er også nær veninne av Anouk, som skapte ny ESC-feber i treskolandet da hun i fjor viste en gang for alle at er en låt god nok – er også Nederland gode nok. Det ble vel ytterlige bevist gjennom årets flotte andreplass i København.

Noen mystisk Birds blir det neppe på scenekanten fra Wien, for bidraget blir beskrevet som en «catchy» og vokalsterk sak.

Låten presenteres på nederlandsk radio torsdag formiddag mellom kl 9 og 12.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien