Kåre Magnus Bergh og Silya leder MGP – Billetter til salgs i dag

Kåre Magnus Bergh og Silya blir neste års programleder for Melodi Grand Prix, i det som nå blir beskrevet som en stor jubileumsfest av NRK.

Kåre Magnus har allerede erfaring fra MGPjr, mens for Silya blir det første gang mellom artistnumrene: Hun deltok som kjent selv i konkurransen med sin egen Euphoria i 2012.

Der førstnevnte har solid erfaring som programleder fra såvel Idol, via P4 til Stjernekampen – blir det første gang Silya Nymoen skal forsøke seg i denne rollen. Hun har etter hvert blitt et kjent ansikt for norske TV-seere, etter at hun vant nettopp NRKs Stjernekampen i 2013.

Artistene til årets MGP blir avslørt over nyttår, og låtene vil slippes i sin helhet foran selve showet. Og som de fleste kanskje har notert seg: I år blir det kun en stor finale, der NRK skal markere våre to første seire i ESC (1985 og 1995) – samt at også årets Eurovision i mai blir den 60. i rekken.

NRK lover stor sjangerbredde med KORK som orkester. Som vanlig vil de ti finalistene bli redusert til fire i en superfinale.

Billettsalget starter senere i dag, etter at noen få utvalgte «gullbilletter» allerede har vært i salg en måneds tid. Billetter får du ved å følge lenken under til Billettservice:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien