Tre serbiske artister klare for finale!

Tre artister er nå klare til å kjempe om den serbiske billetten til Wien i mai.

De tre artistene er:

– Danica Kristic
– Aleksa Jelic
– Bojana Stamenov

Før jul ble det holdt en finale der publikum fikk velge en av de tre deltakerne. Danica Krstic ble vinneren av denne finalen. De to andre Aleksa Jelic og Bojana Stamenov er håndplukket av kompositør Vladmir Graic, som står bak alle de tre låtene som skal konkurrere i finalen. 

Den serbiske utvelgelsen i år vil bestå av to sendinger. Den ene sendingen som går av stabelen 14 februar, vil bestå i smakeprøver fra de tre bidragene, samtidig en redegjørelse og presentasjon av de tre artistene. 

Selve hovedfinalen vil skje søndag 15 februar. Der vil vi i helhet kunne høre alle tre bidragene. En jury og publikum får sammen ansvaret om å velge den heldige vinneren. 

Serbia deltok sist i Malmø 2013. Da var det jentegruppa Moje 3, som ble sendt til konkurransen. De kom seg ikke til finalen. En kombinasjon over irritasjon over ikke å gå til finalen og økonomiske årsaker, gjorde at Serbia sto over Købnehavn konkurransen i 2014. 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien