Slik blir Adresse Wien

NRK vil i år som i de tre siste årene presentere årets Eurovision-låter gjennom Adresse Wien der et panel på diverse kjendiser vurderer årets låter. Ny programleder i år er tidligere paneldeltaker Tarjei Strøm.

Årets Adresse Wien skal gå over fire program der det første sendes lørdag 02. mai klokken 19:55 på NRK 1. I første program skal vi få høre de ti første låtene fra semifinale 1.

 

Årets paneldeltakere er:

Tor Endresen – Kjent for de fleste fra tidligere deltakelser i Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Deltok sist i årets finale, da i duett med «Bettan».

Bertine Zetlitz – Popartist, låtskriver og forfatter. Har ikke tidligere deltatt i verken Melodi Grand Prix eller dette panelet og er dermed et nytt fjes i denne sammenhengen.

Ingeborg Heldal – Lærer og journalist. Skriver for side2.no og har flere ganger tidligere vært en del av panelet.

Vivi Stenberg – Vår avtroppende MGP-general skal for kanskje siste gang delta i panelet.

Linda Eide – Forfatter og journalist. Er kjent som programleder i Norsk attraksjon og har også vært med i dette programmet tidligere som paneldeltaker.

Gisle Stokland  – Redaktør og eier av underholdningsnettstedet 730.no. Har tidligere vært i lyttergruppa i Melodi Grand Prix med blant andre Vivi Stenberg.

 

Programleder er tidligere MGP-deltaker Tarjei Strøm –  trommeslager i Datarock. Har tidligere vært paneldeltaker og var programleder for MGP-vorspiel i årets Melodi Grand Prix.

 

Adresse Wien starter lørdag 02. mai klokken 19:55. Serien vises i fire deler og vil gi mange norske seere sjansen til å høre årets bidrag for første gang.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien