84 innsendte bidrag i Hviterussland

BTRC, kringkastingsselskapet i Hviterussland, har i dag meddelt at i alt 84 bidrag er blitt sendt inn til den nasjonale utvelgelsen i landet.

Ingen tidligere vinnere skal være blant deltakerne, men flere artister som tidligere har deltatt i de hviterussiske finalene uten å gå til topps ryktes å være påmeldt, deriblant Vitaly Karpanov, Chistiy Golos, Alex Gross, Valeria Sadovskaya og Aleksandr Soloducha.

Allerede i morgen, den 26. november, starter prosessen med å slanke de 84 bidragene ned til 15 som vil få innpass i den nasjonale finalen. Alle låtene skal fremføres live for en jury fra og med kl. 10.00 norsk tid, og hele prosessen kan følges online på tvr.by.

Datoen for den nasjonale finalen er ennå ikke satt, men der vil vinneren bli kåret 100% via televoting – i hvert fall ifølge offisielle kilder i BTRC. Tidligere har statlige myndigheter hatt sitt å si angående hvilken låt Hviterussland sender til ESC – så gjenstår det å se om de vil overlate beslutningen helt og holdent til folket i år.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien