Ovi og Paula Seling inntar Oslo

De har representert Romania to ganger i ESC og huskes nok best fra sin opptreden i Oslo i 2010: Nå er Ovi og Paula Seling ute på juleturnè og ankommer Oslo 10. desember.

Paret har fortsatt samarbeidet etter 2014-opptredenen i København, der Miracle endte på en litt skuffende 12. plass. Ovis karriere har vel ikke tatt helt av på egenhånd, men han har klart å etablere seg som låtskriver på hjemmebane i Romania. Paula Seling, som er et adskillig større navn i landet, er en av artistene som har fått servert låter av Ovi til album og opptredener. I hjemlandet er hun stadig en fast inventar på listene.

Sammen har de i 2015 opptrådd flere ganger både i små og store sammenhenger, men det er første gang de velger å besøke Norge sammen.

Julekonserten kan du overvære på Rommen Scene på Stovner 10. desember kl 18:00 – Billettprisen er satt til kr 200,- og kan kjøpes via linken under.

For både Eurovision-tilhengere og de som liker gode stemmer, kan kanskje dette være verdt et besøk i en hektisk adventstid?

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien