Dalal Midhat Talakic, Fuad Backovic Deen og Ana Rucner for Bosnia-Hercegovina

På en pressekonferanse direkte fra Sarajevo, har det i kveld blitt avslørt at Deen, Ana og Dalal skal representere Bosnia i Stockholm i mai. 

I går ble det annonsert at Bosnia-Hercegovina er tilbake etter tre år på sidelinjen. Takket være sponsoravtaler, kunne BHRT sikre deltagelse for Bosnia i 2016. På pressekonferansen kom det frem at alle utgifter vil bli betalt gjennom disse sponsoravtalene, og at skattebetalerne slipper unna regningen for deltagelse. 

Når det gjelder artistene som skal representere Bosnia, kjenner vi allerede til Deen. Han representerte landet sitt tilbake i 2004 med låten In the Disco. Ana Rucner er en kjent fiolinist fra Kroatia, mens Dalal Midhat Talakic er låtskriver og artist. Låten de tar med seg i bagasjen til mai neste år får vi høre i februar. 

Sist gang Bosnia deltok var med Maja Sar, som sang landet inn til en 18 plass i finalen. 

  

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Italia 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien