Innspillingen av Adresse Stockholm – Du er invitert!

Det er med stor glede at escNorge videreformidler denne meldingen fra NRK:

Vi har gleden av å invitere dere med på oppkjøringen til Eurovision Song Contest i NRKs studio på Marienlyst. Vi sparker i gang festen med opptak til programserien Adresse Stockholm, og en slik oppvarming blir ikke den samme uten dere trofaste Eurovision-entusiaster.

Verdens største musikkshow nærmer seg, og NRK skal presentere alle låtene og artistene som deltar i Eurovision Song Contest for det norske folk. Hvem er det Norge og Agnete med låta «Icebreaker» skal møte i den prestisjetunge musikk-konkurransen? Programleder Marte Stokstad inviterer gjester og Eurovision-fans til en oppvarming i NRKs studio 2. NRK byr på snacks, mineralvann, storskjerm og hyggelig samvær med et spennende gjestepanel som offentliggjøres i løpet av kort tid.

Ønsker du å være med under innspillingen av ett eller flere program, så melder du deg på til [email protected] med følgende informasjon:
Navn, e-post, mobilnr, samt hvilke datoer du ønsker å være tilstede.

Mandag 4. og onsdag 6. april, oppmøte ved NRKs publikumsinngang på Marienlyst kl. 17:30. (Opptakene er ferdig ca. kl. 20:30)

7. april, oppmøte ved NRKs publikumsinngang på Marienlyst kl. 16:30 (Opptak av to program denne dagen. Ferdig ca kl. 22:30).

Hvis du skulle bli forhindret i å komme, så er det viktig at du melder i fra til e-post: [email protected]

Vi gleder oss veldig til å tilbringe noen hyggelige timer med dere.

paneletFoto: NRK

Paneldeltakerne som skal diskutere sammen i «Adresse Stockholm» er tidligere MGP-general Per Sundnes, redaktør Ingeborg Heldal, MGPs musikkansvarlig Jan Fredrik Karlsen og P3-programleder Silje Nordnes.

Du kan se årets første av fire program i serien «Adresse Stockholm» på NRK1, lørdag 16. arpil kl. 19.55.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien