Agnete beklager avlysing, og takker for støtten.

Foto: escnorge.no

En del norske fans hadde i går tatt turen til Amsterdam for blant annet å heie fram Agnete i hennes første live opptreden med «Icebreaker» for Eurovision-publikummet. Dessverre ventet de forgjeves på Agnete. Uten å vite hva som hadde skjedd ble «Eurovision in Concert» i går avviklet uten Agnete. I dag beklager Agnete og hennes team at det ikke ble gitt informasjon om avlysingen til fansen som hadde møtt opp. Det var sykdom som satte en stopper for Agnetes opptreden ifølge NRKs prosjektleder Stig Karlsen.

 

Det har blitt en tradisjon at flere av Eurovisionartistene samles i Amsterdam før ESC starter for alvor for å delta i «Eurovision in concert». De siste årene har de norske artistene deltatt i konserten til stor glede for både norsk og utenladsk publikum. Skuffelsen var derfor stor da Agnete ikke dukket opp. Men alt har sin grunn. Det er prosjektleder Stig Karlsen som kontakter escNorge i dag for å si at det var sykdom som gjorde at Agnete måtte avlyse opptredenen i Amsterdam. 

Han sier at Agnete og hennes team beklager at det ikke ble gitt informasjon om dette.

– Vi er spesielt lei oss for at dere som hadde reist fra Norge til Amsterdam ikke fikk noen forvarsel. Vi håper dere likevel hadde en super kveld med resten av Eurovision-fansen.

Stig Karlsen understreker også at at det ikke ligger noe alvorlig eller dramatisk bak avlysingen, og at omstendighetene var slik at avgjørelsen ble tatt «last minute». Derfor ble det ikke tid nok til å informere godt nok, noe som Agnetes team beklager.

Hvis ikke sykdom setter en stopper for det så, skal Agnete etter planen til Tel Aviv på tirsdag for å opptre på et TV-program der, på torsdag skal hun etter planen til Romania og opptre sammen med Ovi Martin, som har flere opptredener både i MGP og ESC bak seg. 17. april skal hun til London for å delta på «Eurovision party». Alle håper selvsagt at disse opptredenene går som planlagt. https://www.songkick.com/artists/8747794-agnete/calendar

Stig Karlsen sier at det ikke er grunn til uro: 

– Agnete gleder seg stort til dagene og ukene som kommer, og benytter anledningen til å takke så mye for all støtte så langt.

Under opptaket til «Adresse Stockholm» forrige uke sa musikkansvarlig Jan Fredrik Karslen at de nå jobbet med forbedring av opptredenen til «Icrebreaker» til semifinalen, og forhåpentligvis finalen i Stockholm i mai. Jan Fredrik Karlsen sa at de jobbet med å gjøre nummeret mer storslagent og mer monumentalt. 

På oddsen ligger Norge godt an til å komme seg videre til finalen fra semifinalen. Vi ligger trygt på en fjerdplass i vår semi: http://www.oddschecker.com/tv/eurovision/eurovision-semi-final-2/winner

Da er det bare å glede seg, også for fansen. 

Norge har fått startnumme 16 i semifinalen, og nummeret skal forbedres fra det vi så i MGP. Hva tror du om Norges sjanser for finaleplass? Og hvor høyt tror du vi plasserer oss? Bør NRK grave i lommeboka og finne penger til å arrangere Eurovisionfinalen neste år?

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien