Ira Losco på armensk frokost-TV

Maltas representant, Ira Losco, har den siste tiden vært på turné for å promotere «Walk on Water». I går ble hun blant annet intervjuet på armensk frokost-TV.

Aravot Luso, Armenias svar på God morgen Norge, inviterte Losco til et intervju. Programmet, som sendes på Armenia 1, er et populært frokost-TV-program. Losco ble intervjuet av programlederne om låten «Walk on Water» samt sin tur til Armenia. Med seg i studio hadde hun en liten fotobok fra Malta, som en takk for invitasjonen. Losco har nemelig de siste dagene besøkt turiststedene Garni og Geghard sammen med Armenias representant, Iveta Mukuchyan. De to damene hadde bare møtt hverandre én gang tidligere, på et pre-party i Russlands hovedstad Moskva.

– Jeg hadde det veldig fint på Moskvas pre-party. Det var der jeg møtte Iveta. Jeg så henne for første gang, men med en gang vi begynte å snakke, var det som om vi hadde kjent hverandre i mange år. Hun er en fin person – åpenhjertig og snill. For å være ærlig trodde jeg ikke at vi ville bli så nære på så kort tid. Men vi deler mange like personlige kvaliteter og interesser, så vi gikk med en gang godt sammen, forklarer Losco.

Og det er ingenting som tyder på at Mukuchyan har en annen oppfatning av møtet mellom dem.

– Jeg gledet meg masse til å se Ira i Armenia. Vi møtte hverandre før første gang under pre-partyet i Moskva, og har vært gode venner siden. Hun er en fantastisk person. Vakker, talentfull og sterk. Jeg virkelig beundrer henne og det arbeidet hun gjør som artist. Det var så gøy å slappe av med Ira og dele mitt lands kultur og tradisjoner med henne, legger Mukuchyan til.

Tidligere på turnéen har Losco også besøkt Latvias hovedstad Riga samt Armenias hovedstad Jerevan.

Malta og Armenia deltar begge i den første semifinalen 10. mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien