«Icebreaker»-prøvene i full gang.

Det er en måned igjen til finalen i Eurovision. Agnete og resten av den norske delegasjonen har ikke tenkt å reise uforberedt til Stockholm, men er i full gang med sine forberedelser.

Under opptakene til Adresse Oslo fortalte Jan Fredrik Karlsen at det kom til å bli endringer i det norske nummeret. Han brukte ordet «mer monumentalt» om hvordan de ønsket at «Icebreaker» skulle framstå under Eurovision. Agnete har da også på sin Facebookside sagt at det vil bli store og små endringer.

En endring skyldes rett og slett EBUs regelverk om at all vokal skal være live. Dermed må det innspilte koret som ble benyttet under MGP må erstattes av korister. Det samme var tilfellet med både Margaret Berger og Tooji, som hadde ganske mye innspilt koring på sine låter. Og koristene er i full gang med sine prøver.  I dag hadde koristene sine prøver separat sammen med musikkprodusent og koreograf. Som i fjor under «A monster like me» blir koristene «gjemt «på scenen.

Et annet sted var det også separate danseprøver i går med koreografen.

En av låtskriverne til Icebreaker, Gabriel Alares har låter med for to land i Eurovision. Han kan dermed velge hvilket greenroom han vil følge konkurransen fra. Han kunne valgt Moldova selvsagt, men han har valgt å tilbringe ESC sammen med den norske delegasjonen.

Det har vært store forventninger til musikkvideoen til «Icebreaker» som er spilt inn i Agnetes hjemsted Nesseby. Videoen er kraftig forsinket, trolig på grunn av sykdom i produksjonsteamet. 
Men NRKs prosjektleder Stig Karlsen sier til escNorge at det blir premiere på videoen neste uke. Eksakt dato og mer info om Agnetes forberedelser til ESC kommer også i neste uke sier Karlsen.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien