Poll 2016: Fjerde oppdatering

Vi nærmer oss ESC med stormskritt og i morgen starter prøvene. Poll 2016 kommer med en ny oppdatering nå før prøvene – som er resultat etter 96 stemmer. Det er igjen flere forandringer i toppen og det er fortsatt dine poeng som kan avgjøre det hele. Har du ikke stemt, har du fortsatt 1 uke til på å gjøre det!

 

Resultat etter 96 stemmer (fjorårets stemmeantall er slått allerede!)

result4
*Romania er nå fjernet fra pollen siden de har blitt diskvalifisert fra konkurransen.

Italia entrer nå pallen i Poll 2016, mens Russland blir forskjøvet fra andre til fjerdeplass i denne omgang. Det er fortsatt veldig jevnt om tredjeplassen og både Italia, Russland og Spania kan inneha denne når alle poeng er gitt. Det er også veldig jevnt om de siste plassene i topp 10 og Norge kjemper med Australia og Kypros om 6. plassen. Montenegro er den klare jumboen i år sammen med San Marino.

 

kval4

Tror dere disse 20 kommer til å være de som går til finalen? Det er fortsatt klart at semifinale 1 er klart sterkest. Det er bare 5 bidrag i semifinale 2 som har flere poeng enn 10. plass (Tsjekkia) i semifinale 1. Av de direktekvalifiserte bidragene er Frankrike langt foran de andre (som i pollen ellers) og Storbritannia innehar en klar sisteplass.

Det er nå 1 uke igjen av Poll 2016. Nå har du din siste sjanse til å stemme!

 

*****STEM HER/VOTE HER*****

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien