ESC 2016 er i gang – I dag starter prøvene!

Eurovision Song Contest 2016 er endelig i gang for fullt! Mange av delegasjonene har allerede ankommet Stockholm og i dag starter de første prøvene i Globen. De neste ukene skal vi få oppleve stemningen, spenningen og resultatene for ESC 2016. EscNorge skal lede dere gjennom det hele!

Høydepunktet for alle Eurovision-fans er endelig her. Bidragene har blitt hørt, analysert og diskutert utallige ganger, men nå får vi endelig snart fasiten! Stockholm og Globen er klar for storinntrykk. Prøvene starter i dag og de første artistene får prøve den store scenen svenskene byr på i år. 

De første prøvene vil være lukket, uten presse i salen, men i pressesenteret vil man kunne se prøvene på videolink. Dermed vil vi fortsatt få inntrykk fra de som sitter der om hvordan prøvene går og hva de ulike landene velger å vise på scenen.

Dagens prøver starter med Finland og ender med Russland. Hele skjemaet ser slik ut:

10:00 – Finland
10:40 – Hellas11:20 – Moldova
12:00 – Ungarn
LUNSJ
13:40 – Kroatia
14:20 – Nederland
15:00 – Armenia
PAUSE
16:00 – San Marino
16:40 – Russland

 

Her på escNorge vil vi oppsummere prøvene – der vi deler bolken i to slik at vi kan samle inntrykkene for dere lesere så tidlig som mulig. Senere i uken vil også escNorge sine egne representanter være på plass for å gi dere live oppdatering og intervjuer av artistene. Følg med på escNorge for årets vakreste eventyr!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien