Bli kjent med team Stockholm!

God morgen alle sammen! Da er team Stockholm på toget på vei til vårens vakreste eventyr, nemlig Eurovision! Men hvem er team Stockholm? Hvem er det som skal ta dere igjennom 11 dager med intervjuer, bilder og prøver? Du kan bli bedre kjent med oss i denne lille saken. 

I år har escNorge vært så heldige å få hele to akkrediteringer. Mandy har fan-akkreditering, mens Tommy har fått vanlig presseakkreditering. Gjennom oppholdet blir det rapporter fra prøver, intervjuer med artistene, forskjellige reportasjer og en del bilder, så sørg for at du følger oss på instagram.

Vi starter denne presentasjonen med Mandy.

Jeg heter Mandy, er 29 år gammel og kommer fra Oslo. Til daglig er jeg baseleder på en skolefritidsordning, men på fritiden er jeg blant annet skribent og styremedlem her på escNorge.
For meg har Eurovision, og spesielt MGP, alltid stått mitt hjerte nært. Jeg husker at jeg som 6 åring så Norge stikke av med seieren i Dublin og resten er et Fairytale..
Jeg går ofte i gang på up-tempo låter, spesielt hvis de har et etnisk preg over seg, men dette utelukker selvsagt ikke min kjærlighet for de store balladene, den friske popmusikken eller de smårocka innslagene.
Dette blir mitt tredje år på ESC og de neste to ukene ser jeg frem til å vise dere alt fra et ESC-pyntet Stockholm i vårsol, intervjuer med artistene i lekre kostymer på den røde løper eller innslag fra ulike happenings i den svenske hovedstaden og mye, mye mer.
Jeg håper at alle våre lesere blir med oss på dette vakre eventyret!
Mine favoritter for året er Frankrike, Bulgaria, Israel og Kypros.


11174501 10155522967575360 3639773104710650127 o

Mitt navn er Tommy, jeg er 27 år gammel og kommer fra Oslo. Til vanlig er jeg ansatt i Posten. Store deler av fritiden min går med på å være Eurovision fan. Jeg er nok ganske nære det man vil kalle blodfans. Nasjonale finaler, nyheter og andre spennende ting går ned på høykant. Det går mye tid med til research og på spekulasjoner.

Mye av grunnen til at jeg liker Eurovision er på grunn av språk, geografi, statistikk og historie. Det er noe veldig flott over at Europa kommer sammen og skal konkurrere i sang. Det tekniske med hvert show som for eksempel scenen, kameraføring og lyssetting er også ting jeg finner fascinerende.

Mitt første Eurovision som jeg husker veldig godt er forrige gang konkurransen var i Stockholm og Globen. Alsou fra Russland med sin Solo, ble mitt første Eurovisionminne, og jeg syns enda den dag i dag at det er synd hun tapte for Danmark. De typiske låtene jeg liker i Eurovision er schlager og låter med etniske elementer.

Spesielt i år liker jeg Armenia veldig godt, og også Russland er høyt på min liste. Andre låter jeg kan nevne som jeg liker i år er Island (er gal etter Greta), Bulgaria, Frankrike, Serbia og Israel.


Med på vår reise har vi også en liten maskot. Det er en liten elg som vi har valgt å kalle for Løvland. Han kommer til å poppe opp på diverse steder under denne reisen, så følg med.

Dagens program er litt usikkert, i og med at vi ankommer Stockholm og må sjekke inn der vi skal bo osv. Men vi regner med å være på plass til Makedonias første prøve klokken 16:00 i dag.

Husk at alle dagens prøver blir oppdatert i to forskjellige bolker på siden her. 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien