2. dag med prøver i Stockholm – del 2.

2. dagens bragte prøver på den resterende del av 1. semifinale, i formiddags var det: Tsjekkia, Kypros, Østerrike & Estland som var på scenen – i eftermiddag bød det på yterlgiere 5 lande, og så vertsnasjonen Sverige, som allerede nu er lavet speciel opdatering om.

 

Aserbajdsjan med Samra i front, stod på scenen efter lunch i dag, og med sig på scenen har hun 4 dansere. Bakgrunden er holdt i mørkt, men med effektivt gyldent lys, som bryder det hele og giver godt liv bagtil.

 

 

Montenegro stiller med Highway, og rockstilen skinner umiddelbart flott igjennom på scenen. De 4 medlemmer har en bakgrund går også med en mørk bakgrund, men her brytes den med røde toner.

 

 

Islandske Greta Salóme stiller med mørk bakgrund, men til gengeld med markante kvadratiske rum, hvor forskellige aqua-farger bryter igjennom. Effektivt og fint, og vil uten tvivl tage sig godt ut, når der kommer profesjonelle kameravinkler på.

 

 

Bosnia-Hercegovina representeres i år av Dalal & Deen ft. Ana Rucner & Jala. De har valgt mørkeblå bakgrund som dog brytes af rødt og gyldent på et tidspunkt. Det er første prøve, men allerede her var der et par toner, som nok skal trimmes lidt gjennom de neste dage.

 

 

Ira Losco fra Malta var sidst ute av de lande, som stiller i den 1. semifinale. Hun stiller med en enkel danser på scenen, og her tager fargerne på vandring fra klart rødt, via rødt med gyldent over til kalrt blåt. Man fornemmer umiddelbart, at der er tale om en temmelig rutinert artist her.

 

 

Sidst et kort sammendrag av dagens prøver:

 

 

I morgen står det på første prøverne for de startende lande i den 2. semifinale. Se med når: Latvia, Polen, Sveits, Israel, Hviterussland, Serbia, Irland, Makedonia, Litauen & Australia tager deres første skridt på scenen i Stockholm. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien