Liveblogg fra de tre siste prøvene i Sverige

Da er Tommy og Mandy på plass i pressesenteret! Vi er klare for Makedonia, Litauen og Australia sine prøver. 

Makedonia: Kaliopi er alene på scenen. Koristene er gjemt i bakgrunnen. Dette er bra vokalt, men blir kanskje litt kjedelig? Og til dere som lurer: Ja det blir et hyl på slutten.

Lang pause, før Kaliopi er i gang med sin andre gjennomkjøring. Litt mer skjelvent vokalt, og det virker som om koristene kommer feil inn. Mulig de prøver seg mer frem denne gangen. 

Tredje gjennomkjøring er nærmest perfekt. Korister og kameraføring er godt på plass, men skriket er ikke helt det samme som i Baku.

Litauen: Donny alene på scenen, har en dans som minner om fremføringen hans i den nasjonale finalen. Vokalt helt ok, noen voldsomme krumspring mot slutten av låten. Vet ikke om det er ment å være slik.

Andre gjennomkjøring for Litauen nå. Omtrent som første gang, litt mer trøkk og ingen krumspring. 

Gjennomkjøring nummer tre, nå har han skiftet antrekk. Hvit jakke, jeans og en sort t skjorte under jakken. Scenen er lys med blå stjerner. Det er også spesialeffekter denne gang. Det hele virker faktisk ganske bra, og jeg tror dette kan gå videre til finalen på lørdag.

Australia: Dami Im i flott og glitrende kjole. Starter liggende oppå en boks bak den store LED skjermen. Det ble noe veldig merkelig over denne fremføringen syns jeg. Siste delen av låten synger hun stående. Applaus i pressesenteret.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien