Hviterusslands IVAN er naken på scenen

Reglene for Eurovision Song Contest har satt en stopper for Hviterusslands ønsker om å stille naken og ha med seg levende ulver på scenen. Nå har de funnet et hull i regelverket, som gjør dette mulig. 

Tidligere i dag hadde flere land sine første prøver, og det ble kjent at Hviterussland stiller med et hologram av en naken IVAN. Vi får kun se ham i profil, der han vil sitte på kne og klappe en ulv. Beina vil dekke de edlere deler. IVAN selv virker ikke til å bry seg så mye om at konkurransen har over 200 millioner seere over hele verden.

– Jeg tenker ikke på det så mye.

Mange trodde kanskje det var en spøk at Hviterussland ville stille naken med ekte ulver, men i april ble det publisert flere videoer med en naken IVAN sammen med ekte ulver på en scene. Mye tyder på at IVAN hadde et sterk ønske om å gjennomføre planen.

– Det er opp til seeren å tolke nummeret. Generelt kan man si at det handler om å møte det ville i naturen uten noen form for beskyttelse, akkurat som en baby, og oppleve noe vakkert under møtet, forteller IVAN.

IVAN vil fremføre låten «Help You Fly» 12. mai, i samme semifinale som Norge.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien