Tredje dag med prøver i Stockholm – del 2

Da er det tid for en gjennomgang av dagens andre del av prøver. Dagen i dag har vært satt av til de aller første prøvene for de ti første landene i den andre semifinalen. Før i dag har Latvia, Polen, Sveits, Israel og Hviterussland vært i ilden i Globen.

Det er Sanja fra Serbia sin tur til å prøve seg på scenen. Det rapporteres om en sterk fremføring og stødig vokal fra henne. Sanja har tonet ned sin fremføring noe fra den nasjonale finalen og nå har hun med seg fire korister i hvitt og en danser som bygger opp om dramatikken i bidraget.

Tidligere Westlife-medlem Nicky Byrne fremfører låta «Sunlight» for Irland. Bakgrunnen er i blått og rødt og han har med seg et band på scenen. Her må det nok øves mye før det virkelig gjelder, for vokalen til Nicky var langt fra overbevisende.

Kaliopi som vi ble kjent med i Baku 2012 synger låta «Dona» for Makedonia. Hun er alene på scenen, men har med seg korister som er gjemt i bakgrunnen. Som forventet leverer Kaliopi stødig og det berømte hylet fra forrige gang er også med denne gangen.

Donny Montell fra Litauen ble vi også kjent med i Baku og han er også helt alene på scenen, med korister gjemt i bakgrunnen. Han fremfører sitt uptempo-nummer med stil, det er en trampoline på scenen men foreløpig nøyer han seg med et enkelt hopp på trampolinen. Vi får se om det blir mer etterhvert.

Så avsluttes dagens prøver med Australia. Dami Im er kledd i en hvit og glitrende kjole. Hun starter opptreden liggende på en boks og avslutter stående. En av de virkelig store balladene i årets felt og hun imponerer med sin klokkeklare vokal.

Her er en gjennomgang av alle dagens prøver:

Tommy og Mandy fra vårt team her i escNorge har i dag ankommet Stockholm og kommer til å holde dere oppdatert om alt som skjer i årets ESC-hovedstad. Nederst i denne artikkelen finner du link til introduksjon av de to samt en link til deres første inntrykk av prøvene.

 I morgen skal de åtte siste landene i den andre semifinalen ha sin første prøve og der er blant andre vårt eget håp Agnete. Følg med utover dagen i morgen for rapporter om hvordan det gikk med Norge og de andre landene sine prøver.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien