Fjerde dag med prøver i Stockholm – del 2

I dag har de åtte siste landene i den andre semifinalen hatt sine første prøver i Globen. Her finner du en oppsummering fra de fire siste prøvene fra dagen.

Norge og Agnete har hatt sin første prøve i dag. Nederst i artikkelen finner du link for å lese en grundig rapport om hvordan det gikk. Danseren har sluppet ut av glassburet, mens Agnete har samme antrekk som vi så fra MGP. Det ser ut til å være enighet om veldig god vokal fra Agnete.

Georgia og deres alternative rock er kanskje en fordel for Norge, da det blir en veldig stor kontrast mellom disse to låtene. På scenen har Nika Kocharov og Young Georgian Lolitaz tatt i bruk psykedeliske effekter i rosa og blått. Det meldes om grei vokal, men et rotete sceneshow.

Eneda fra Albania er neste ut på scenen. Det rapporteres om en safe prøve der det er lite som skjer i nummeret. Eneda synger bra og har bakgrunn med gullstjerner.

Belgia og Laura er siste bidrag både i den andre semifinalen og ut på scenen i dag. Det visuelle på scenen er inspirert av 70-tallet og Laura gjør det hun kan for å få europa til å danse med denne friske låta.

Her er en oppsummering fra dagens prøver:

Tommy og Mandy fra vårt team her i escNorge har vært i pressesenteret i dag og nederst i artikkelen finner du link til deres liveblogg fra dagens prøver.

I morgen blir en hektisk dag i Globen. Alle landene i semifinale 1 skal ha en prøve samt at de «fem store» skal ha sine første prøver.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien