God stemning på den nordiske festen fredag kveld

Fredag kveld var delegasjoner, artister, presse og fans samlet på Euro Club i forbindelse med den nordiske festen.

Delegasjonene minglet og stemningen var på topp da team Stockholm ankom i 22-tiden. Vi fikk snakket med islandske Greta Salóme som gjerne ville gi oss et intervju en av de nærmeste dagene og selvsagt fikk vi se alle artistene opptre. Estland var invitert for anledningen, mest sannsynligvis fordi norske Agnete ikke deltok på festlighetene.

Greta kjørte også et rykende fiolinshow på egen hånd, mens danskene kuttet ut alt av singback og leverte salen en akustisk utgave av bidraget. Selvfølgelig fremførte også Sahndja fra Finland og Frans sine låter.

Uten Agnete på scenen, var Stig Karlsen innom og var som alltid optimimistisk på det norske bidragets vegne – til tross for problemene rundt Agnetes helse.

Etter den nordiske kvelden var den offisielle åpningen av Euro Club som nå blir en fin samlingsplass for presse og fans etter lange dager i pressesenteret og Globen. Her kan man koble av, danse, slå seg løs og se konserter med en rekke kjente navn innen svensk popindustri. Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Sanna Nielsen og Shirley Clamp skal alle opptre i løpet av dagene som kommer. Karaoke er det også plass til.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien