Justin Timberlake underholder i Eurovision-finalen

I dag kom den overraskende nyheten om at den amerikanske stjernen Justin Timberlake vil fremføre sin nyeste låt i pausen i Eurovision-finalen 14. mai. Låten CAN’T STOP THE FEELING! vil bli fremført live for første gang denne kvelden.

 

En noe overraskende nyhet kan det sies å være, men det er ikke lenge siden en av Australias største artister deltok i pausenummeret i Eurovision Song Contest.

Låten CAN’T STOP THE FEELING! er skrevet av de svenske hitmakerne Max Martin og Shellback og har dermed en rot i arrangørlandet også. Låten er temalåten til animasjonsfilmen Trolls som kommer ut senere i år, der Justin Timberlake også har originalstemmen til noen av karakterene.

Produsenten av showet Martin Österdahl sier til SVT: Vi er stolte av å kunne ønske velkommen en av verdens største artister! Det er en ære og en inspirasjon for oss alle.

just jpgFoto: Joel Ryan/AP

 

Det er lite sannsynlig at dette er et tegn på at USA kommer til å delta i Eurovision Song Contest – men kanskje ønsker man å oppnå flere seere herfra. Konkurransen sendes i år direkte på LOGO TV for første gang i USAs historie.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien