Bettan til Eurovision

Elisabeth Andreassen har deltatt i Eurovision Song Contest fire ganger, og vunnet én. Nå skal hun igjen være en del av showet.

I finalen 14. mai får vi se Elisabeth Andreassen, også kjent som Bettan, i en helt ny rolle under konkurransen. Tidligere har hun deltatt som artist, men nå er det poengutdelerrollen som står for tur. Bettan skal dele ut Norges tolver, som i år bare kommer fra de norske jurystemmene. Seerstemmene får vi nemlig ikke før helt på slutten, hvor alle landenes seerstemmer blir blandet sammen og delt ut av Petra Mede og Måns Zelmerlöw. 

Nyheten ble avslørt under et intervju gjort av Osloby.

– Ja, NRK spurte meg om være talskvinne for den norske juryen, fordi jeg er delvis svensk og tidligere vinner. 12 ganger har jeg deltatt i Grand Prix, men å presentere Norges stemmegivning, har jeg aldri gjort. Rett og slett skal jeg debutere! Under finalen i Stockholm får 200 millioner mennesker se øredobbene mine, direkte fra Marienlyst her i Oslo. Oppgaven er gøyal. Og ærefull. Og kort. I det hele tatt er det veldig travelt nå. Mer kan jeg egentlig ikke si, sier Bettan.

Hvem som får Norges tolver av Bettan ser du i finalen 14. mai.

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien