Fin generalprøve for Agnete

Foto: escnorge.no

Norge har hatt sin generalprøve før semifinalen for noen øyeblikk siden. Agnete sto på scenen i Globen og sang sin Icebreaker. Rapportene tilsier at dette gikk veldig fint og at Agnete har gjort sitt for å imponere juryene.

 

Agnete viste sin profesjonalitet som artist på scenen og slo til med en flott prøve i kveld. Det er positiv omtale om hennes fremtreden fra flere interasjonale nettsider.

Kommentatoren på escnation.com sa at danseren først og fremst var helt unødvendig, men Agnete sang flott og hadde god kamerakontakt. Kvalifiserer seg.

Eurovoix.com uttaler også at Norge nok går videre med denne fremførelsen Agnete gir oss. Det de er kritisk til er Norges kreativitet. Sceneshowet er nesten likt som i MGP.

På livestreamen til ESC United ble det sagt at dette var Agnete sin beste fremførelse av Icebreaker sålangt og at hun i motsetning til mange andre i kveld løftet låta si.

NRK Finnmark har ute en artikkel om at Agnete glemte å synge strofer på slutten av låta si i kveld, men dette kan ikke ha vært juryprøven da vi på escNorge har gått tilbake på livestreamingen fra sendingen og Agnete synger hele låten slik den skal være Så dette må ha vært på første generalprøve som ikke har noe betydning for resultatet.

Juryprøven ser dermed ut til å ha gått bra for Agnete og vi ønsker henne lykke til i morgen kveld!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien