a1 mot nok et «come – back»

a1 har beholdt en sterkere posisjon i folks minne enn hva mange kanskje tror, selv om de siden deres «egentlige» comeback tilbake i 2009 stort sett har konsentrert seg om det norske markedet.

Etter MGP-opptredenen i 2009 har de hatt fortsatt fin suksess, der blant annet låten Trust Me gjorde det riktig så bra fra deres forrige utgivelse Rediscovery for fire år siden.

Siden har det vært stille på utgivelsesfronten, uten at trioen på noen som helst måte har kastet inn håndkleet. I sommer har også Christian Ingebrigtsen vært aktuell med sommerlåten Minnes en sommer:

Denne uken kom imidlertid meldingen om at a1 for første gang på mange år retter både øyne og ører ut over landegrensene og setter kursen mot en rekke konserter i øst: Nå skal boyband-gærne asiatere gjenerobres, og i oktober besøkes flere byer og land i det fjerne østen – med start i Singapore.

Turnèen har fått den treffende tittelen: Here we Come – Back, med tanke på at a1 var (og tydeligvis ennå er) enormt populære i disse landene.

Om dette også kan bety nye låter fra trioen, har vi ikke fått vite noe om.

Til da tar vi et kort gjensyn med deres andreplass fra MGP 2010: Don’t Wanna Lose You Again:

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien