Ny musikk fra to av årets Eurovisiondeltagere

To av årets Eurovisiondeltagere har den siste tiden sluppet ny musikk. Hvorfor ikke ringe inn helgen med to rykende ferske låter fra franske Amir og islandske Greta Salome.

Amir representerte Frankrike i år, og tok landet til deres beste plassering siden 2002. Han slipper i dag videoklippet til sin helt nye singel On Dirait. Videoen er spilt inn på Aruba hvor Amir tilbringte sin sommerferie. Låten kan du høre på hans offisielle hjemmeside som du finner her(link). Youtube klipp kommer nok etterhvert.

Også Greta Salome fra Island er ute med en ny singel, som har fått navnet Row. Greta gikk dessverre ikke til finalen i år, men lar seg ikke stoppe av det. Row er spilt inn på Island, som virkelig viser frem sin fantastiske natur. Isbading og rulling i sand er bare noen av få ting som Greta utfordrer seg selv med i denne videoen.

 

 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien