OG3NE for Nederland?

De har representert Nederland i Junior Eurovision i 2007, og nå er de ifølge nederlandske medier klare til å representere Nederland i Ukraina neste år.

Flere nettsteder melder at OG3NE sier ja til Eurovision hvis de blir spurt. Det er den nederlandske kringkasteren AvroTros, som er ansvarlige for landets Eurovisiondeltagelse.

Kanalen er foreløpig tause når det gjelder jentegruppens ønsker om å representere Nederland, men tidligere har kanalen uttalt at de vil prøve å få OG3NE til å representere Nederland.

Jentegruppen OG3NE består av Lisa, Amy og Shelley som er søstre. De representerte som skrevet Nederland i Junior Eurovision i 2007. De ble meget populære etter at de vant The Voice i 2014.

En endelig bekreftelse på hvem Nederland velger vites ikke, men DouweBob sitt kandidatur ble annonsert på denne tiden ifjor.

Nederland er ikke bortskjemte på gode plasseringer i Eurovision, men de har fått et oppsving de siste årene. En andreplass i finalen i København, og en ellvte plass i årets Stockholmsfinale, må si å være gode resultater for et land som ikke klarte å kvalifisere seg til finalen fra 2005 til 2014.

Under kan du høre OG3NE sin fremføring fra The Voice finalen i 2014.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien