Bosnia-Hercegovina deltar ikke i ESC 2017

For en stund tilbake skrev vi om at det var lite sannsynlig at Bosnia-Hercegovina kom til å delta i neste års Eurovision. Denne uken kom den endelige beskjeden fra kringkasteren BHRT om at landet ikke blir å delta i Kiev.

Grunnen til at de ikke deltar er dårlig økonomi i tvkanalen og BHRT har derfor ikke meldt seg på til ESC 2017.

Bosnia-Hercegovina kom tilbake i konkurransen i år etter tre års pause. Dalal & Deen med Ana Rucner og Jala ble valgt internt til å representere landet og fremførte bidraget «Ljubav Je» i den første semifinalen i Stockholm. Det endte med 11.plass i semien og det holdt dermed akkurat ikke til finaleplass.

Bosnia-Hercegovinas beste plassering i konkurransen er 3.plass fra 2006 med Hari Mata Hari.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien