Serbia til Junior Eurovision med «U la la la»

Den serbiske kringkasteren RTS har i kveld offentliggjort det serbiske bidraget i årets Junior Eurovision, melder esc-plus.com

12 år gamle Dunja Jeličić fra Beograd har blitt valgt til å fremføre låta «U la la la», en låt hun har skrevet sammen med Leontina Vukomanović og Vladimir Graić. Ifølge esc-plus.com var noen av kravene for å få representere Serbia at artisten måtte være en «utmerket sanger og danser, ha gode evner til å kommunisere og føle seg fri på scenen». RTS samarbeidet med Children’s Belgrade Cultural Center om utvelgelsen.

Når Jeličić entrer scenen i Valletta blir det med 90 «la» i teksten, og hun er langt ifra den eneste som har brukt ordet. Spanias Massiel vant Eurovision Song Contest i 1968 med «La, la, la», og uttalte ordet «la» 138 ganger i løpet av sangen, ifølge The Telegraph. Et nyere eksempel er Ivi Adamou som hadde 110 «la» i «La La Love» i 2012.

Junior Eurovision Song Contest 2016 finner sted 20. november i Valletta på Malta. De andre bidragene finner du samlet i artikkelen «På ett brett: Alle bidragene til Valletta».

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien