160 bidrag modtaget hos den sveitsiske kringskaster SRF.

160 bidrag er der modtaget forut for neste års sveitsiske konkurranse – Alpelandet har varslet endringer ved neste års konkurranse, og en av dem er, at der ikke kjøres frem med online platformen, som ellers har været normen i flere år nu.

 

Alpelandet med de mange nationale språkgrupper, varsler også endring for første gang i mange år, hvor man vil se bort fra, at alle språkgrupperne skal representeres ved finalen. En 21-mann stor jury, bestående av produsere, eksperter og folk fra musikindustrien – vil frem til starten av desember, vurdere de modtagene bidrag, og vil finne deres top 20, som vil bli sendt videre til et live check. Her vil man velge de 6 ut, som skal videre til den sveitsiske finale, som kommer til å stå den 5. februar. Finalen i Sveits vil bli avgjort via telefonavstemning.

 

Sveits måtte se sig plaseret som nr. 18. og sidst i den 2. semifinale i årets Eurovisjons utgave, da Rykka samlede bare 28 poeng sammen.  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien