Fra vinner til programleder: Dette er MGPjr-programlederne

Ingrid Gjessing Linhave og Nicolay Ramm har fått oppgaven med å lede MGPjr 2016 fra Oslo Spektrum. Begge to har vært innom MGPjr tidligere.

Nicolay André Ramm ledet programmet Helt Ramm fra Rio på NRK under årets sommer-OL. De fleste kjenner ham kanskje best som han som sang for Usain Bolt under en pressekonferanse. Til daglig jobber Ramm i NRK Sport. Han har også vært innom VG-sporten. Under Idrettsgallaen 2016 på NRK1 var han programleder sammen med Anne Rimmen.

Nå er Ramm tilbake der musikkarrieren startet i 2002, på MGPjr-scenen. I 2002 var han en del av duoen To små karer. Duoen vant den aller første utgaven av MGPjr, med låten «Paybacktime».

I 2009 var Ramm tilbake i MGPjr, denne gangen som journaliststudent med praksisplass i redaksjonen. Han har studert ved Høgskolen i Oslo, nå Høgskolen i Oslo og Akershus, og har teaterutdannelse fra London-skolen East 15 Acting School.

Ingrid Gjessing Linhave ledet MGPjr sammen med Kåre Magnus Berg i 2010. Fra Høgskolen i Lillehammer har hun utdannelse i fjernsynsregi.

Linhave har erfaring fra blant annet Idol på TV 2, Sommeråpent og Kvelden før kvelden på NRK1, Nitimen på NRK P1. I 2013 tok hun over etter Linn Skåber som fast paneldeltaker i NRK-programmet Nytt på nytt.

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien