Melodifestivalen 2017: Artistryktene svirrer

Det nærmer seg tidspunktet da SVT skal annonsere hvilke artister og låter som skal delta i vinterens Melodifestival, og tradisjonen tro går spekulasjonene om hvilke navn som er aktuelle høyt i svenske medier.

Aftonbladet presenterer i dag en liste med 12 navn de regner som rimelig sikre, i tillegg til bandet Les Gordons, som er garantert en startplass i MF 2017 i egenskap av at bandet vant sommerens radiokonkurranse ‘Svensktoppen nästa’.

I følge Aftonbladet er en hel rekke av artistene som deltok i årets Melodifestival klare for nye opptredener til neste år. Dette gjelder både Ace Wilder, Mariette Hansson, Wiktoria Johansson, Lisa Ajax, Boris René og Robin Bengtsson. Elisa Lindström, vokalist i dansebandet Elisa’s og nykronet vinner av ‘Skal vi danse’ i Sverige, er dessuten ryktet å gjøre comeback etter sin 2014-deltakelse med Casanova.

Blant artister som ikke tidligere har deltatt, spekuleres det i boybandet the Fooo Conspiracy, tidligere Idol-deltakere Alice Svensson og Axel Schylström og singer/songwriter Ida LaFontaine. Også låtskriver John Lundvik, som tidligere har komponert for blant andre Sanna Nielsen, Anton Ewald og Isac Elliott, ryktes å være klar.

Aftonbladet mener også å vite at SVT har lagt alle kluter til for å få superveteran Tommy Körberg til å stille opp med en rockelåt han har spilt inn sammen med bandet Dead by April. Om dette viser seg å holde stikk, gjenstår å se.

SVT vil presentere alle artister og låttitler på en pressekonferanse i månedsskiftet november/desember.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien