Jahn Teigen er tilbake: Får eget TV-program

Jahn Teigen skal hyllest på TVNorge denne høsten. Til VG åpner han opp om et mulig MGP-comeback.

 

TV-programmet har fått navnet «En hyllest til Jahn Teigen» og skal sendes på TVNorge denne høsten, skriver Discovery Network Norway i en pressemelding. En gjeng kjente norske og svenske artister møtes hjemme hos Teigen. De ti siste årene har han holdt til på Klockaregården i Sverige, der innspillingen finner sted.

Kjente MGP-gjester

Blant artistene som skal medvirke i programmet finner vi en rekke Grand Prix-stjerner: Carola, Cir.Cuz, Didrik Solli-Tangen, Hanne Sørvaag, Debrah Scarlett, Elisabeth Andreassen, Alexander Rybak, Thom Hell og Benedicte Adrian. I tillegg møter vi Jan Eggum, Alejandro Fuentes, Tiril Heide-Steen, Hanne Boel, Morgan Sulele og Hilde Selvikvåg.

I programmet skal artistene hylle Teigen med å fremføre sine egne versjoner av hans gamle sanger. Programmet kan minne om TV 2s «Hver gang vi møtes».

Åpen for comeback

Teigen har deltatt i MGP 16 ganger. Fire av gangene har han vunnet, men den første gangen var det Anne-Karine Strøm som fikk representere Norge i Eurovision. Mest kjent er kanskje fremføringen av «Voodoo» i skjellettdrakt, og det første Eurovision-bidraget som fikk null poeng med daverende stemmeformat, «Mil etter mil».

I et intervju med VG er den folkekjære artisten åpen for et MGP-comeback.

– Det får vi se på. Det kan skje, sier han til VG.

Programmet vil bestå av seks episoder. Første episode sendes på TVNorge lørdag 19. november kl. 20.00.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien