JESC: Jedward fremfører «Hologram»

Jedward skal ikke bare sitte i ekspertjuryen under søndagens Junior Eurovision, de skal også opptre med låten «Hologram».

Duoen melder på sin egen Twitter-konto at de skal opptre under Junior Eurovision med deres nye singel, «Hologram». Tidligere i november ble det kjent at guttene skal sitte i den nyopprettede ekspertjuryen sammen med Christer Björkman og Mads Grimstad. Duoen vil gi poeng som én person, og stemmene vil bli slått sammen med de to andre. Ekspertjuryen vil avgi sine poeng til slutt i sendingen, der 1 til 8, 10 og 12 poeng vil bli lagt til på resultatlisten.

I tillegg til Jedward skal også Poli Genova og Destiny Chukunyere opptre i finalen. Genova var programleder for Junior Eurovision 2015, og representerte Bulgaria i Eurovision i 2011 og 2016. Chukunyere vant fjorårets JESC i Bulgaria, og skal fremføre vinnerlåten samt en ny låt.

Jedward representerte Irland i Eurovision Song Contest 2011 og 2012, og endte på henholdsvis åttende- og 19. plass med «Lipstick» og «Waterline». De har også deltatt som gjestedommere i årets irske JESC-uttaking, men ikke i samme sending som vinneren, Zena Donnely.

Junior Eurovision Song Contest 2016 blir arrangert i Valletta på førstkommende søndag.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien