Saara Aaltos X-Factor eventyr

For oss Eurovisionfans er hun mest kjent fra Finlands nasjonale utvelgelser i 2011 og i 2016. Men etter å ha kapret nok en andreplass i årets UMK, har Saara Aalto nå satt kursen mot Storbritannia for å prøve seg på nye jaktmarker.

Saara er nemlig med i den trettende utgaven av det meget populære X- Factor UK. Sesongen er nå inne i sine avsluttende runder, og det er kun fem igjen. Saara er en av disse fem, og allerede neste lørdag skal hun kjempe om å få være med i semifinalen.

Den finske gullstrupen er ikke noe fremmed for konkurranser. Som skrevet i introen, har hun deltatt to ganger i Finlands nasjonale uttagning til Eurovision. Første gang i 2011 da kom hun på andreplass, og andre gang i år der hun også havnet på en andreplass. Saara har også vært med i The Voice of Finland, der hun nok engang slo til med en andreplass.

I årets X-Factor har hun blitt mer og mer populær. Hun har havnet i bunn to hele tre ganger, men alltid klart å komme seg videre for det. De to siste ukene har hun derimot gått videre uten å havne i den såkalte singoff.

Britiske X-Factor har avlet frem store og populære navn som Olly Murs, Little Mix, Will Young, Ella Henderson og Alexandra Burke for å nevne noen.

Årets utgave har Simon Cowell, Louis Walsh, Nicole Scherzinger og Sharon Ousborne som mentorer.

Under kan du se en samling av Saara Aaltos opptrender i X-Factor.

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien