Stor Eurovision-konsert i Frankfurt neste år

ECON inviterer til en stor konsert i Frankfurt am Main i Tyskland 9. september 2017.

Eurovision Convention, eller ECON, har booket Kap Europa i Frankfurt am Main 9. september. Hovedeventet Night of Eurovision – The Konzert vil finne sted på kvelden, og hittil har 32 Eurovision-artister meldt at de vil være tilstede for å opptre med sine Eurovision-bidrag. 

Blant de 32 artistene som foreløpig har meldt at de skal opptre finner vi Alexander Rybak, Donny Montell, Marcha og Maggie MacNeal som duoen Dutch Divas, Chiara, Sandra Kim, Ruslana, Olsen-brødrene, Hovi Star, Zoë Straub, Valentina Monetta, Siw Malmkvist, Ira Losco, Hera Björk, Dami Im, Carola, Anne-Marie David, Wind, Ireen Sheer og Lena Valaitis.

Konserten vil bli ledet av blant annet Sarah Dawn Finer i rollen som Lynda Woodruff. 

Billetter til konserten er tilgjengelig på eurovision-convention.de. Det vil også bli arrangert «meet and greet» med noen av artistene. 

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien