Fem aktuelle navn i Russland

Som vanlig er det stille i Russland før en Eurovision årgang, men noe har alikevel lekket ut. Wiwibloggs siterer i dag et russisk magasin, som hevder det er fem aktuelle navn til å representere landet i Kiev i mai.

Russland er det landet ved siden av Sverige, som har gjort det aller best i Eurovision. De har gått til semifinale hvert eneste år siden 2004, havnet i topp ti hele ni ganger og de to siste årene har de klart en tredjeplass med Sergey Lazarev i fjor, og en andreplass med Polina Gagarina i 2015. Så som man kan skjønne, det er store sko å fylle.

Navnene som er på blokken til Channel One i år er absolutt store og kjente.

Det første navnet på listen er Alexander Panayotov. Han er kanskje den artisten det har vært mest rykter om. Han er kjent fra andreplassen i The Voice ifjor, og er av ukrainsk opprinnelse.

Superstjerne og popsensasjon Nyusha er også å finne på listen. Hun er en av de mest populære kvinnelige artistene i Russland, og selger plater til den store gullmedalje. Hun har tidligere uttalt at hun gjerne vil gjøre Eurovision. Hun ga Russlands poeng i Stockholm, og har også vært i samtaler med Fillip Kirkorov, som er en sentral person når det gjelder den russiske deltagelsen.

Navn nummer tre er Elena Temnikova, kjent for Eurovisionfans som en del av gruppen Serebro, som representerte Russland i 2007. Hun har nå gitt seg i gruppen, men solokarrieren hennes fortsetter for fullt, og hun er en populær artist.

Det fjerde navnet er Daria Antonyuk, som vant The Voice i 2015. Hun har uttalt at hun gjerne gjør Eurovision, og at en avsløring er ventet i midten av denne måneden.

Det siste navnet er en gruppe med kvinnelige solister som kaller seg Soprano Turetskogo. De har tidligere uttalt at de har en passende låt for Eurovision, og at det er på tide at Russland sender en jentegruppe til konkurransen.

Foreløpig er det lukkede lepper i den russiske kringkasteren, men en avgjørelse er nært forestående.

Del:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Relaterte artikler
Torino 2022
Intervjuer

2022: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2022
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien