Sanremo 2017: Alle bidragene presentert

Alle de 22 bidragene i årets Sanremo festival er nå presentert. Det er et av disse 22 bidragene som får representere Italia i Eurovision i Kiev i mai.

Onsdag kveld ble de 11 siste bidragene presentert for publikum, og som vanlig i slutten av sendingen havnet tre av de i bunn. Disse tre, sammen med de tre fra tirsdag må kjempe om sjansen til å få fortsette inn i fredagens semifinale. Av seks bidrag som nå er i bunn, går fire videre og to må dra hjem. De seks bidragene som er i bunn er:

Bianca Atzei – Ora Esisti Solo Tu
Nesli & Alice Paba – Do Retta A Te
Raige ft. Giulia Luzi – Togliamocia La Voglia
Guisy Ferreri – Fatalmente Male
Clementino – Ragazzi Fuori
Ron – Lottavia Meraviglia

Fire av disse seks bidragene får fortsette til semifinalen på fredag, mens de to med færrest stemmer er eliminert fra årets festival. I fredagens semifinale skal så 20 bidrag bli til 16.

Av oddsfavoritter til å vinne årets Sanremo er Fiorella Mannoia, Sergio Sylvestre og Francesco Gabbani. Vinneren kan, som tilfelle var ifjor, si nei til Eurovision. Sjansen til å representere Italia går da til andreplassen.

Tirsdagens program ble sett av over 13 millioner seere, og ga RAI Uno en markedsandel på 50,4%.

Alle låtene i årets festival finner du på vårt forum, som er linket til under denne saken. Oddsfavorittene kan du høre i klippene under.

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien