Christer Björkman skal redde Eurovision i Kiev.

 

Etter bråk, kaos og uro i den ukrainske ledelsen av Eurovision Song Contest har EBU nå tatt grep og lar et superteam reise til Kiev for å stable Eurovision Song Contest på beina. Sjef for det hele er Sveriges Melodifestivalen general Christer Björkman. Dermed skjer det samme som i 2005 da også et superteam måtte rykke inn for å ta over arrangementet. 

 

Det gikk som escNorges spådde i et intervju i Dagbladet forrige uke. Et rescue-tam rykker nå inn for å redde Eurovsion i Kiev. 

Så fort siste konfettibit er kostet vekk fra scenegulvet etter finalen av Melodifestivalen 11.mars setter Christer Björkman i gang arbeidet med å få gjennomført Eurovision Song Contest i Mai. Problemene har tårnet seg opp, og nådde et klimaks da praktisk talt hele ledelsen på 21 personer for en drøy uke siden valgte å slutte i jobben i protest mot at de hadde for få og for snevre fullmakter til å gjennomføre programmet. 
Det er SVT som skriver dette på sine egne sider i dag. 

Christer Björkman sier ingen trenger å uroe seg for at ikke konkurransen går av stabelen som planlagt. Med seg i «Eurovision busters»- teamet vil det være folk fra Østerrike, Danmark, Ukraina og Sverige. Det vil legges vekt på å ha med folk som har nylig erfaring med slike store arrangementer.

Dette vil dermed bli Christer Björkmans tredje Eurovision som sjefsproducer.

Björkman forsikrer at det ikke vil gå ut over engasjementet og oppfølgingen av de svenske artistene som skal konkurrere for Sverige i Kiev.

Et flernasjonalt TV-team tar over ledelsen av Eurovision-skuta for å sikre en trygg og god gjennomføring av Eurovision i Mai. Det er Melodifestivalens «supermann» Christer Björkman som skal lede arbeidet. Dette blir hans tredje Eurovision som produsent. 

 

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien