Årets programledere avslørt

Tre menn skal for første gang i Eurovisionhistorien være programledere når Eurovision inntar Kiev i mai! Dette ble avslørt i morgentimene i dag.

Årets vertskap og kringkaster UA:PBC har siden før jul holdt auditioner for å finne de perfekte programlederne, som seerne skal bli kjent med under sendingene i mai. I utgangspunktet var det ikke meningen å ha tre unge menn, men hver enkelt av de hadde gode auditioner og sammen har de en perfekt kjemi, uttaler sjefsprodusenten for årets tre Eurovision sendinger.

De tre herrene er: Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk og Timor Miroshnychenko.

Oleksandr er et kjent og popluært ansikt i ukrainsk fjernsyn. Han har bred erfaring fra å være programleder under live sendinger. Han er som regel programleder for talentprogrammer på tv. Hans karriere startet når han var 15 år. Han har også vært semifinalist i Ukraines Got Talent.

Volodymyr er programleder for flere stilprogrammer og er også å finne på ukrainsk morgen tv.

Timor er ingen fremmed for Eurovisionfans. Han har vært involvert i Ukrainas nasjonale finaler i mange år, kommentert konkurransen og også vært programleder for Junior Eurovision når konkurransen var i Ukraina i 2009 og 2013.

Dermed er man enda et skritt lenger i planleggingen av årets Eurovision Song Contest. Semifinalene går som kjent av stabelen 9 og 11 mai, mens den store finalen er 13 mai.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien