Tijana Bogićević representerer Serbia i 2017

Serbia har i dag offentliggjort at Tijana Bogićević vil representere landet i Eurovision Song Contest. Ellers kan de avsløre låtskriverne, hvor noen har vært med på å skrive Poli Genova sin låt fra 2016 – If Love Was a Crime

 

Tijana Bogićević er en nå USA-basert sanger som tidligere har prøvd å delta for Serbia i Eurovision, nemlig i 2009. Hun prøvde seg med låten Pazi šta radiš som du kan høre under:

 

I 2011 var hun korist i Düsseldorf for Nina når hun fremførte låten Caroban, som kom til finalen det året og endte på 14. plass. Låten hun skal synge i år er skrevet av Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas og Lisa Ann-Mari Linder. Borislav har blant annet vært med på å skrive If Love Was A Crime som endte på en flott 4. plass for Bulgaria i fjorårets konkurranse. Det er ennå ikke kjent når årets låt vil bli sluppet eller hva slags type låt det er. Dette vil bli offentliggjort før 13. mars.

 

Serbia deltar i den andre semifinalen i årets Eurovision – i første halvdel. Tijana vil altså representere dem og håper å få Serbia til finalen i Mai.

 

 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien