Nå kan du få direktesending fra ditt MGP-party under finalen.

Få TV-programmer, om noen, har så mange tradisjoner knyttet til seg som Melodi Grand Prix. Noen har fester i garasjen for nabolaget og sender finalen via projektor, noen går ut og spiser med familien sin før de går inn i Oslo Spektrum, andre har spesielle hatter og pynt som tas fram foran TV´n når venner inviteres til MGP-party. Nå vil NRK høre fra dere som har en eller annen form for fest. Enten du har fest alene, eller om du er sammen med familien din, eller venner. 

I år som i fjor ønsker NRK å vise stemningen ute blant folket under finalen 11.mars. Derfor inviterer de nå alle som har en eller annen form for fest under MGP til å melde seg. Noen av dem vil få besøk av NRK under sendig, og det vil bli sendt direkte fra din fest. Det spiller ingen rolle hvor i landet du bor, eller hva slags fest du har.

Prosjektleder Stig Karlsen sier til escNorge at de vil høre hva folket mener om de forskjellige nummerene og avsjekke om man er enig med Europa eller ikke.

I år skal en internasjonal jury være med å bestemme hvilke låter som skal til gullfinalen. Mens det norske folk har all makt alene i gullfinalen. Derfor vil NRK ha et innblikk i hva seerne tenker om det den internasjonale juryen har ment. 

NRK sier at det ikke er slik at det bare er de mest spektakulære festene som skal få plass. Men har du lyst til å være med å bidra i finalen fra din stue, eller fest så kontakt NRK via deres side.

Du kan melde deg på ved å klikke på:  Denne siden

NRK vil også i år har stemningsrapporter fra ulike fester, og måter å feire Melodi Grand Prix-finalen på. NRK ønsker kontakt med alle slags seere som kan tenke seg besøk fra NRK under finalen. 

 

 

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien